ESTAMOS EN OBRAS

LLIBRET VIRTUAL 2012

ANA MIQUEL OBARTI

De nuestras cuatro candidatas, solo una ha tenido la suerte de pasar a formar parte de ese sueño que es ser de la Corte de la Fallera Mayor de Valencia, y en este caso ha sido de la Infantil.


ANA MIQUEL OBARTI

Falla Avd.del Oeste

Desde aqui, y en nombre de todo el Sector-Agrupación, le damos la ENHORABUENA, tanto a ella y su familia, como a su Gran Familia Fallera, y le deseamos toda la suerte del mundo para el proximo evento. ¿Contaremos este año con la Fallera Mayor Infantil de Valencia en nuestro Sector-Agrupación?

"Bona nit, gràcies món faller i benvingudes siguen les falles de 2010!"

Emotiva despedida de MARTA AGUSTIN FERRANDO.
(Editado en fallas.com)


Bona nit.
En aquesta nit tan especial i carregada de sentiments, permitau-me que siga jo, Marta, qui nomine per última vegada a les 12 falleres que han segut per a mi les persones més especials de enguany, elles són la meua Cort d'Honor.

- Senyoreta: MIREIA SALCEDO i MARÍ:
Ací teniu a Mireieta, de la falla Blanqueries, que com ella diu és la que te les millors verbenes. Amiga, la primera en desfilar i sempre l'ultima en anar-t'en a ta casa, quants moments...Espontànea, divertida i, com diria ton pare, amb un motos de primera. T'estime moltíssim, no cambies mai.


- Senyoreta: DÉBORAH GIMENO i COSTAS:
El teu sector de Racanya i la teua falla Sant Joan Bosc-Duc de Mandes, es senten molt orgullosos de tu. Amb el teu somriure has captivat, des de la primera fila, a tot el món faller. Gràcies Déborah per tot el teu carinyo al llarg d'aquest any inolvidable.


- Senyoreta: ALBA Mª PUIGCERVER i VILARREAL:
A pesar de la teua apariència de dona independent i poc carinyosa, totes sabem que eres un troset de pa. Encara que la memoria no és el teu fort, i sino que s'ho diguen a ta mare, mai has deixat d'estar al meu costat. Un gest, una mirada d'una taula a altra, han sigut suficients per a saber que estaves ahí. Gràcies per tots els moments compartits i per tots els que ens queden per viure.


- Senyoreta: SONIA CUENCA i PICÓ:
Falla Perez Galdós- Calixt III. Sona la música i allí estàs tu, la nostra coreografa oficial. Quants balls i moviments imposibles. Sempre perfecta, has aportat a aquesta cort un puntet de glamur i sofisticació. No cambies mai Sonia!


- Senyoreta: BEATRIZ SOLER i SOTOS:
Falla Regne de València- Císcar. Se que els xiquets són la teua perdició, per aixó m'ha encantat que en molts moments em tractares amb eixa dolçor que sempre reben ells. Fallera de tota la vida i amb una il·lusió inmensa, has disfrutat d'enguany com sols els més fallers saben fer-ho. Gràcies Bea.


- Senyoreta: BEATRIZ MONTEAGUDO i DONNAY:
Falla Quart- Extramurs- Velazquez. Per a mi Monty, la meua xiqueta. Quantes rises i confesions en la pelu, el nostre segon casal. Que si un cigarret, un cafenet... Tens un somriure que enamora, que et caracteritza. Espere que mai el pergues, conta en mi per a que sempre siga així.


- Senyoreta: ANA CUESTA i HERRAIZ:
Falla Cádiz-Cura Femania, o com tu dius, "Noescarmientas". De tu tinc històries per a no parar mai. Des del famós "no te creo" fins a tots els colps al cap que te dones amb els llits. Mai t'he trobat a faltar, has sigut per a mi un punt de referència, de qui he deprés moltíssimes coses d'esta gran festa. T'estime Anita.

- Senyoreta: CONSUELO Mª HARO i CORTÉS:
Falla Quart- Palomar. Després d'un any excepcional com Falleres Majors del nostre sector El Pilar- Sant Francesc, hem viscut un altre millor si cap. Eres la meua amiga amb majúscules. A pesar de que te done por contar-me algunes coses prou importants, a la fi saps que em tens per a tot i per a sempre. Tinc tantes coses que dir-te i agriar-te que no podria parar...Te vuic Consue.


- Senyoreta: AMPARO GALLARDO i DASÍ:
Falla Embarcadero- Historiador Betxi. El teu poble t'estima, i enguany has pogut comprobar-ho més que mai. Has tingut al Saler als teus peus. Es senten orgullosos de tu i cada volta que t'han vist t'ho han demostrat. Més flamenca que cap altra, saps que tens un tros molt gran del meu cor. Gràcies pels teus consells, per la teua paciència i per voler-me tant.



- Senyoreta: VIRGINIA SILLA i ALCARAZ:
Falla Plaza del Pintor Segrelles. No importa que vages de particular o de valenciana, si hi ha algo que et caracteritze és la teua elegància i el teu port al destfilar. Vir, hem viscut moltes coses juntes, molts balls divertits, i sempre, sempre has estat al meu costat. Gràcies per ser la meua amiga.

- Senyoreta: Mª CARMEN AGUSTÍ i OLIVARES:
Falla Plaza Eduardo Marquina, del sector de Mislata. Mari, de tu he deprés moltíssimes coses, la teua serenitat i les teues ganes per viure aquest any de manera tan intensa, han fet que mai perguerem el somriure. De mi, has estat sempre pendent, cuidan't-me, recolçan't-me y diguen't sempre la paraula oportuna en el momento adecuat. Enguany l'esforç que has fet ha mereixcut la pena, i no sols per a tú, sino perque he tingut la gran sort de coneixer-te.

- Senyoreta: LAURA COMPANY i ALFARO:
Falla Carrera Malilla- Ingenier J. Benlloch. Laura, una de les més reservades, però que mai has deixa't de tindre una paraula bonica per a mi. Cuantes converses abans de desfilar! I quants nervis en les primeres pasarel les! Moltes gràcies per la teua amistat.

Bona nit a tots, valencians, fallers, però sobre tot, amics. Cuantes cares conegudes! Al mirar-vos em venen a la memòria tots els moments que he compartit amb vosaltres i tota l'estima, carinyo i respecte que sempre he rebut de la vostra part.




Aquesta nit tan màgica per al món faller, és per a mi, sense dubte, una de les més especials del meu regnat. Però també sóc consciente de que és una nit de nervis i emocions. Una nit agridolça, només 13 són les elegides, i per experiència propia, se que els minuts esperant escoltar el teu nom es fan interminables.

València, 20 de Setembre de 2008, s'enrecordeu xiques?
Sense dubte aquesta data la recordarem sempre com el nostre aniversari. Sabiem que l'any anava a ser especial, però mai haguérem pogut imaginar quant. A partir d'eixe moment passabem a formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València.
Des del primer moment, vosaltres, el món faller, haveu estat al nostre costat.

Al cap d'un mes, nervis, expectación i molta, molta il·lusió. Després de tota una vida com a fallera, em vareu fer el millor dels regals: la meua ciutat em triava com a Fallera Major de València per a l'any 2009. Alegria, felicitat, satisfacció de vore un somni complit, però també la responsabilitat i el compromís que aquest càrrec requereix.
No semblava fàcil, però de nou comtava amb la millor ajuda, la del món faller.


A l'endemà, rams de flors, felicitacions, un somriure que no es borrava del meu rostre. Pujar les escales engalanades del nostre Ajuntament, sense pedre detall i ser rebuda per les postres autoritats, encapçalades per la nostra Alcaldesa.

30 de Gener de 2009. Amaneix un dia esplèndid, solejat, radiant. Segurament erem les 13 xiques més afortunades de tota València. A la porta de ma casa els fallers ja ens esperaven, i no ens deixaren a soles fins que arribarem al Palau de la Música. Les falleres majors i presidents ens transmitien amb els seus aplaudiments el calor d'una ciutat sencera, d'un poble alabant a les seues regines, del món faller recolçant a la seua Fallera Major.

Des de les Torres dels Serrans, junt a tots vosaltres, visquí un dels dies més intensos de la meua vida. Com a fallera, durant 20 anys, havia viscut moltes crides, però sense dubte esta anava a ser molt diferent. Els fallers m'havieu otorgat el privilegi de ser jo qui donara l'esclat d'eixida a les falles de 2009. València començà a plenarse de color, música, fum i pólvora. Gràcies món faller per fer-me sentir tan orgullosa de la meua terra, de ser valenciana i de ser fallera.

Al mes de març l'agenda estava completa: mascletaes, visites a Casals, cabalgades... no hi havia temps quasi ni per a dormir! La mirada il·lusionada dels xiquets, les converses amb totes les Falleres Majors i presidents, les mostres d'estima i afecte de tots els fallers...sempre vos haveu desvivit per a que tot estiguera perfecte, per a que ens sentirem com a la nostra casa. Sabeu una cosa? Mai m'he sentit cansada, perque vosaltres ereu eixa injecció d'energia que em feia exir de casa sempre amb un somriure i gaudir al màxim de les nostres festes.

Totes aquestes vivències no són sols un sentiment propi, és un sentiment compartit en 12 falleres i amigues amb les que he viscut este somni, elles són la meua Cort d'Honor. Valencians, podeu sentir-vos molt orgullosos de vore-vos representats en cadascuna d'elles, perque vos asegure que han demostrat dur a València i a les falles molt dins de cor. Vos vuic xiques!

No puc oblidar-me d'una personeta que ha sigut la regina de tots els fallerets enguany. Maria Berbel i Fernández, per a tots FMIV, per a mi, la meua princesa. S'hem rigut, hem plorat, i hem xarrat moltíssim. Mai haguera pogut imaginar una millor companya per a aquest viatge. Gràcies a tu, i a la teua familia per estar sempre al meu costat.

I amb tu Maria, la teua Cort d'Honor Infantil. Elles han aportat eixe punt d'alegria i d'inocència que han fet de l'any més màgic i divertit si cap. Un beset per a elles i per a les seues families.


Ines, Miriam, Maria, per a mi, ademés de ser Bellees del Foc d'Alacant i Regina de les festes de Castelló, sou tres amigues amb les que tinc la sort de compartir l'amor per la Nostra terra. Gràcies per la vostra amistat. Des d'ací un bes molt fort també per a Burgos, Murcia i totes les poblacions de la nostra Comunitat que ens han permet coneixer les seues festes i tradicions.

Sempre s'ha parlat de la soletat de la Fallera Major, però vos puc asegurar que mai ho he sentit així. Quan no estaven les meus xiques estaveu vosaltres, la Junta Central Fallera. Que vaja per devant un bes molt fort a JJ y Manolo Mas, però com oblidar-me dels "7 magnífics". Gràcies a tots per fer d'aquest un any increíblemente divertit.

Per que sempre anara perfecta, tinc rao Bego?, per dur-me a canviar-me de tratge de punta a punta de València, que te pareix Jose Luis?, per totes les confesions al cotxe, te sona Mª Carmen, per escoltar la meua crida 20 vegades al dia, t'enrecordes Pepe?, per tots els consells i recomancions abans del actes, gràcies Jorge. Vicente, per tindre eixe carácter seriós i divertit al mateix temps, que ha fet que inclús en els moments més protocolaris estiguera tranquil la al tau costat. I a tu Félix, que vaig a dir-te que no t'haja dit ja? Des del primer momento vares confiar en mi, espere haver estat a l'altura. Hem passat molts moments divertits, que hem dius del dia de Sant Isidre? per cadancun d'ells, gràcies! Un bes molt fort.

Enguany heu fet que em sentira com una fallera més a cadascuna de les vostres comisions, però permeteu-me que hem dirigisca ara a la meua falla, la dels Velluters. Tota l'estima i admiració que sent pel món de les falles vos heu dec a vosaltres, la comisió que m'ha vist naixer i creixer com a fallera. Ha sigut un orgull representar a tota València duguen't sempre en mi el nom de la meua falla, L'Avingua de l'Oest.


Que pensaveu, que m'havia oblidat de vosaltres? Les nostres families heu segut el nostre suport incondicional. No importava l'hora, el dia, l'oratge, sempre vos hem tingut al costat. Moltes gràcies per fer de pares, metges, confidents i amics de totes nosaltres. Vos volem!

A la meua familia, el meu millor club de fans. Mai he caminat a soles, tios, cosins, iaios i, com no, tots els meus amics, haveu fet que açó haja segut fácil. Mai no tendré prou paraules per a agriar-vos tot el que heu fet per mi.


Mamà, papà, Àlvaro, vos imagineu que hem crida a mi l'Alcaldesa? Pues ja fa un any, papà encara que no vuigues reconéixer-lo se t'ha passat ràpid! Qui ens anava a dir que la vida ens anava a fer este regal! El primer de tot vuic demanar-vos perdó, perdó pels moments de nervis, de poca paciència, de llagrimes. Però sobre tot, gràcies, perque sense vosaltres aquest somni no haguera segut possible. Diuen que carrec d'una Fallera Major sempre hi ha una figura important, eixa eres tu mamà.Tot el que sóc teu dec a tu. A valenciana i fallera no et guanya ningú. Per aixó, permeteu-me que el mèrit de dur aquesta banda el repartisca entre tots ells, la meua familia, i tots vosaltres, el món faller.


Vuic dedicar aquest any especialment, a cinc persones amb les que no he pogut compartir-ho, però que se, que allà on la Verge els tinga, és sentiran felinos per mi: Toni, Emilio, Chelin i els meus iaios Braulio i Salvador.

Per últim, vui dirigir-me a totes vosaltres, les 68 falleres que opteu a formar part d'aquest any envejable. Estigueu tranquil les, gaudiu d'aquesta nit màgica i sentiu-vos orgulloses perque en cadascuna de vosaltres es veu representada un troset de la Nostra ciutat i de la Nostra festa. I a les que resulteu elegides, somieu, l'any passa volant, però mai s'oblideu de la vostra responsabilitat: vos degau al món faller. Molta sort a totes.

Arribat el moment de la despedida, sapiau que no estic trista, perque el privilegi de ser Fallera Major de València sols dura un any, però l'orgull de ser valenciana i fallera és per a tota la vida.

Bona nit, gràcies món faller i benvingudes siguen les falles de 2010!