ESTAMOS EN OBRAS

LLIBRET VIRTUAL 2012

NOMENAMENT FALLERES MAJORS I PRESIDENTS 2010 “ELS VELLUTERS”.

La Comissió adulta i infantil de la falla Avinguda de L’Oest- Els Velluters ja ha nomenat de manera oficial a les seues falleres majors de l’exercici 2009-10.


El passat dissabte 14 de novembre, en un acte molt emotiu i festiu, la senyoreta Irene Solís Juan i la xiqueta Noelia Vicent i  Fernandez van ser nomenades pels seus respectius presidents, Paco Carbonell Llosá i Víctor Agustín Encinas com a Falleres Majors de la Comissió per a aquest any faller 2010.
Va ser una nit d’alegria i de festa que poguérem gaudir les dos Comissions, adulta i infantil a l’hora al nostre meravellós Casal, abarrotat de gent per a la ocasió.
L’acte comença a les 21:30 hores amb l’entrada de Noelia i Víctor com a representats de la Comissió infantil i la de Irene i Paco com a representats de la adulta acompanyats de un calorós aplaudiment dels fallers i falleres velluters que ja veuen apropar-se una miqueta més les festes del 2010.
Els i les representats pronunciaren uns discursos on deixaren veure la gran alegria i la gran responsabilitat que els fa el càrrec mentre que la falla els obsequià amb uns quadre d’honor i a elles, a més a més, amb uns rams de flors tan bonics com els somriures que lluïen.
Després de l’acte oficial, les falleres majors ens obsequiaren amb un abundant i exquisit sopar de germanor elaborat per “mans falleres”.
En acabar el brindis oficial, comença el ball, on infantils i majors van traure les seues dots artístiques i posaren un penjoll d’or a la fi de festa!


Gràcies per tot i a tots, assistents i representats, i visquen les falleres majors i els presidents velluters del 2010!

DELEGACIÓ COMUNICACIÓ “ELS VELLUTERS”

CAMPEONATO DE BOLOS

El Domingo 22 de Noviembre, a las 11,15 de la mañana, en el BOWLING CENTER VALENCIA, Avd.de Campanar, 126 -VALENCIA, tendrá lugar el Campeonato de Bolos.

ANIMATE y ven a jugar,